Comedy Slam Finale in Pleyn ’68

20 maart is er weer Pleyn lacht en voor de tweede keer een zeer speciale editie…

cabaret

Net zoals vorig jaar heeft Pleyn de eer om de COMEDY SLAM FINALE te mogen huisvesten. Een weergaloze avond waarin de beste stand-up comedy talenten elkaar het vuur aan de schenen leggen om de vakjury en het publiek te overtuigen dat zij de beste zijn.
20 Maart zie je dus maar liefst zes finalisten aan het werk die elk hun meest hilarische 9 minuten voor het voetlicht brengen.

Vijf finalisten die al bekend zijn, uit Nederland: Davey Turnhout, Remko Lamers, Daan van der Hoeven, Oscar Arnold, en uit België: Domien Vloeberghs. Zij brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtenspinsels.

De avond wordt gehost door Adam Fields, een ervaren rot van internationale allure.  En als klap op de vuurpijl zal een andere internationale topper de avond waardig afsluiten met een topact. De naam is Daniel Ryan Spaulding!

Nooit eerder kende Pleyn Lacht zoveel variatie dus zorg dat je erbij bent!

Bovendien als publiek mag je meestemmen voor de publieksprijs en maak je zelf ook kans op een prijsje..

Als je de finale van vorig jaar gemist hebt, dan is dit je kans!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *