Inloopcafé met LIVE muziek van GoedBezig

Zondag 7 april is het voor zover; een gezellige middag om met bekenden te genieten van een drankje en live muziek. Kom tussen 14.30 en 17.30 uur een kijkje nemen. Gratis entree!

Niet voor niets heet Pleyn 68 een Music Meeting House en één keer per maand zetten we daarom op een zondagmiddag van 14.30 tot 17.30 onze deuren openen en wordt ons “inloop-café” een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers. We bieden dan een podium aan artiesten of bandjes en het is elke keer een verrassing welke muziekstijl dat is, soms pop maar kan ook zijn Jazz of zelfs licht klassiek. Deze zondagmiddag is er LIVE muziek van GoedBezig.

GoedBezig is een groep vrienden die elkaar in de middelbare schooltijd hebben ontmoet. Later kwamen daar de vriendinnen bij, en op een van deze bruiloften werden wat liederen gezongen onder begeleiding van instrumenten waarna al snel besloten was een bandje te vormen. Na veel omzwervingen en wisseling van samenstelling is de kern na bijna 50 jaar nog steeds bij elkaar. Nu uitgegroeid tot een coverband van 10 personen.