Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Zondagmiddag LIVE

28 januari 2018 @ 14:00 - 18:00

| Gratis

Niet voor niets heet Pleyn68 een Music Meeting House en één keer per maand zetten we daarom op een zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 onze deuren openen en wordt ons “inloop-café” een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers. We bieden dan een podium aan artiesten of bandjes en het is elke keer een verrassing welke muziekstijl dat is, soms pop maar kan ook zijn Jazz of zelfs licht klassiek. Het enige criterium is dat de muziek wel een beetje moet passen in een café omgeving.

Deze editie met: Tuesday Night Music Club

Deze semi-akoestische Americana band brengt afwisselende en sfeervolle muziek van artiesten als Ray la Montagne, Lucinda Williams en Ryan Adams. Daarnaast bestaat de helft van het repertoire inmiddels uit eigen werk. Prachtige zang is een onmisbaar kenmerk van deze band, naast een heerlijk dreunende contrabas, scheurende of slidende gitaren en een steady drum.

Je luistert naar een groep ervaren muzikanten die sinds vier jaar de Tuesday Night Music Club vormen. De roots van leadzangeres Nicole liggen overduidelijk in Americana muziek, hoewel ze in haar vrije tijd de nodige jazz en pop zingt in de ‘Big Bounce Band’. Trees zingt hier mooie, klevende en aanvullende harmonieën op. José speelt de contrabas in diverse stijlen en formaties. Google eens op ‘Trio con Tres’. Drummer Marcel weet precies wat een Americanaband nodig heeft en treft steeds de juiste snare. Het zou ook de cajón kunnen zijn. En als je denkt dat je John Mayer hoort is het vast Wietse die een bescheiden fill speelt of zich juist verliest in een wervelende solo.

Details

Date:
28 januari 2018
Time:
14:00 - 18:00
Cost:
Gratis

Organisator

Pleyn68
Phone:
071-3414471
Email:
Website:
www.pleyn68.nl

Locatie

Pleyn68
Rijndijk 92, Hazerswoude Rijndijk, Zuid Holland 2394 AJ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.pleyn68.nl