Historie

 

Je zou denken dat het gebouw in 1968 is gebouwd, maar dit is niet het geval! Al in 1946 ging de eerste paal de grond in, destijds om als parochiehuis voor de katholieke kerk te dienen. De voorganger van stichting ‘Pleyn 68’ is stichting ‘St. Jozef’, die tot 1968 onder andere filmavonden, toneelavonden en spreekbeurten organiseerde. In de loop der jaren is wel het een en ander verbouwd, zoals bijvoorbeeld de verbouwing van de benedenbar in 2007.

De hoogtepunten uit de geschiedennis van Pleyn 68 zijn ontelbaar, hier een greep uit enkele toppers optredens van BZN, El Legamo, de FL band, Dimitri van Toorn, Pleynpop, freekickers, enz enz.

dimitri van toren

The movement is a flyback chronograph, meaning you can instantly reset the chronograph when running through the pusher at 4 o’clock. This evolution of the Valjoux 7750 runs at a rate of 28,800vph, rolex replica horloges has a power reserve of 38 hours and is a COSC-certified chronometer.

 

Uit de oude doos 

 

 

Een gedachte over “Historie

  1. D.Roosemalen

    Geweldige herineringen aan pleyn 68 uit de jaren 69 70 71 72 vorige eeuw de liefde van mn leven daar ontmoet en kwijt geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *