Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Pleyn Lacht

25 november 2016 @ 20:00 - 23:30

| €7.5

Event Navigation

Live stand up comedy en cabaret in een sfeervolle theatercafé-setting. Ditmaal met diverse routiniers uit de comedywereld zoals MC Rachid Larouz (bekend van Rayman is laat) en als headliner voormalig Cameretten-winnaar: Vincent Geers.

Gevestigde comedians brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtespinsels. Naast Rachid en Vincent brengen meerdere acts hun ongebreidelde humor. Voor de pauze is de beurt aan de gevatte Tom Montfrooy en de gevatte Patrick Meijer. Een gevarieerd programma dus met uiteenlopende comedy-karakters en natuurlijk is er de energieke host Rachid Larouz die de acts aan elkaar praat en de sfeer van de avond kneedt! Een onvergetelijke show om in een informele en ontspannen setting eens goed te lachen en te genieten.

RACHID LAROUZ is onder andere bekend van de televisieshows van Jörgen Raymann. Maar behalve zijn optredens daar is hij al meer dan een decennium lang een vaste waarde in de Comedy Wereld. Hij begon bij het Comedy Cafe in Amsterdam, behaalde successen in festivals en speelde in tal van theaters, kroegen en comedy clubs. Met zijn ontspannen en goedlachse aanwezigheid weet hij elk publiek in te pakken… Hier is Rachid Larouz!

VINCENT GEERS won eerder de jury en de publieksprijs van Cameretten. Met zijn originele observaties en gevatte anekdotes weet hij elk publiek in te pakken. Bij Vincent zit u vanaf het begin tot het eind van de show op het puntje van uw stoel!

Details

Date:
25 november 2016
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
€7.5
Evenement Categorie:

Organisator

Pleyn68
Phone:
071-3414471
Email:
Website:
www.pleyn68.nl

Locatie

Pleyn68
Rijndijk 92, Hazerswoude Rijndijk, Zuid Holland 2394 AJ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.pleyn68.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *