Gonny stopt met Lekker

Beste Rockende muziekliefhebbers,Lekker

Na 15 jaar heeft Gonny Langejans besloten om haar plek als frontvrouw bij de band Lekker af te sluiten. Wat ooit begon als een grapje op een winterse avond in het cafe Under the Bridge in Alphen aan de Rijn groeide in de jaren daarna uit tot een van de meest gevraagde rockende feestcoverbands van Zuid-Holland en ver daar buiten.

Het afgelopen anderhalf decennium heeft Gonny zich altijd geprofileerd als een podiumtijger die tijdens haar wervelende optredens het enorm belangrijk vond dat er veel ruimte was voor het publiek. Ze betrok jong en oud en moedigde iedereen aan om uit volle borst mee te zingen en mee te genieten.

De band Lekker heeft vanaf het begin af aan een trouwe aanhang gehad en omdat Gonny al deze lieve mensen vooral niet wil vergeten sluit ze deze mooie tijd af met een afscheidsoptreden op 13 December in Pleyn ’68/Hazerswoude-Rijndijk.

Echter, Gonny zou Gonny niet zijn als ze van dit event geen bijzondere avond zou maken. Er wordt een speciale show in elkaar gezet die bomvol zal zitten met gastoptredens van muziekvrienden, gastzanger(essen) en oud bandleden die nog een keer komen meerocken.

Het allerbeste van de Lekkerhits door de jaren heen, Gonny’s laatste show als frontvrouw van Lekker, dat wil je niet missen!

http://www.pleyn68.nl/evenement/lekker/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *