PLEYN LACHT

Entree: €7,50 | Kaarten alleen aan de deur

Zaal open om 20:00, aanvang 20:30

In samenwerking met: Playground Comedy

Live stand up comedy en cabaret in een sfeervolle theatercafé-setting. Ditmaal met diverse routiniers uit de comedywereld zoals MC Marieke Peper en headliner de hilarische Harry Glotzbach. Harry is door eerder succes teruggevraagd en komt een gloednieuwe act opvoeren.

Gevestigde comedians brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtespinsels. Naast Marieke en Harry brengen meerdere acts hun ongebreidelde humor. Voor de pauze is de beurt aan Mino van Nassau, lekker recht voor zijn raap en de geëngageerde grappenkanon Paul Schoolderman.

Een gevarieerd programma dus met uiteenlopende comedy-karakters en dus een onvergetelijke show om in een informele en ontspannen setting lekker te lachen en te genieten.

De hilarische afsluiter van deze Comedy Night is namelijk iemand minder dan Amsterdammer HARRY GLOTZBACH, een comedian van het Comedy Cafe. In 2002 won hij het eerste Stand-up Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival en een paar jaar later was hij finalist bij het Leids Cabaret Festival. Harry tourde met zijn avondvullende show en speelde tig van Comedy Shows in Nederland en België. Harry Glotzbach weet als geen ander hoe hij een avond hilarisch en onvergetelijk kan maken!