Pleyn Lacht! 8 maart

PLEYN LACHT!

Live stand up comedy en cabaret in een sfeervolle theatercafé-setting. Ditmaal met diverse routiniers van de planeet Comedy & Cabaret zoals MC Robbert Jan Proos en headliner de hilarische Roel C. Verburg, met weer een gloednieuwe act!

Gevestigde comedians brengen hun beste grappen, verhalen en gedachtespinsels. Naast Robbert Jan en Roel C. Verburg brengen meerdere acts hun ongebreidelde humor. Voor de pauze is de beurt aan de goedlachse Davey Turnhout met zijn originele grappen en daarna het getalenteerde podiumbeest: Luuk van der Vaart.

De hilarische afsluiter van deze Comedy Night is namelijk niemand minder dan Roel C. Verburg. Hij heeft Hazerswoude diverse keren vermaakt zijn gevatte anekdotes en zijn hilarische comedy-liedjes. Dit keer komt hij weer met nieuwe vondsten en komische nummers. Ook heeft hij wat extra gimmicks voor deze show, dus zorg dat je erbij bent en een goed plekje hebt want je lacht je weer krom met Roel C. Verburg.

Een gevarieerd programma dus met uiteenlopende comedy-karakters en dus een onvergetelijke show om in een informele en ontspannen theatersetting lekker te lachen en te genieten.

Zaal open om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Entree € 7.50

In samenwerking met Artiest & Entertainment https://artiestentertainment.nl