Zaterdag 22 april: ROCKIN STONES

ROCKIN STONES

Een ode aan de briljante muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en met uitsluitend hits uit het seks, drugs & Rock ’n Roll tijdperk.

De band is in 2008 opgericht en maakt al jaren podia in Nederland en België onveilig.
Unplugged met de “Stripped” achtige setting, Plugged met de intensiteit van “Still Life” of een combinatie show van bijna 2 uur. Vocaal en instrumentaal klinken de Rockin Stones fenomenaal. Met de originele sound en het gevoel dat je naar de allergrootste Rock ’n Roll band van de wereld staat te kijken, zie en hoor je een geweldige act die je terug brengt naar de gouden jaren van de Stones.
Geniet van de allergrootste hits van de 2022/2023 Stones SIXTY tournee met songs zoals Satisfaction, Sympathy for the Devil, Honky Tonk Women en nog veel meer, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum!